Filmforgatások - Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. | NÖF

FILMFORGATÁSOK

Váraink és kastélyaink egyre keresettebb forgatási és fotózási helyszínek nemzetközi szinten is. A dégi Festetics-kastélyban forgatták például a Vörös Veréb című amerikai thrillert, melynek főszereplője Jennifer Lawrence, de magyar filmforgatással is büszkélkedhet kastélyunk, hiszen a Kincsem című film számos jelenetét is itt vették fel.

 

A NÖF portfóliójában a legkülönbözőbb stílusú, hangulatú, épületek, parkok és romterületek állnak a stábok rendelkezésére. A műemlékvédelmi előírások betartása mellett a törekszünk a felmerülő extra igények és kérések megvalósítására is.

 

A minőségi reklámfotózás, kreatív fotózás leginspirálóbb helyszíneiként is ajánljuk egyedülállóan részletgazdag fotótémákat biztosító kastélyainkat és parkajainkat vagy a történelem viharjait megélt várainkat. Helyszíneinken idő- és térbeli korlátozások nélkül szabadon szárnyalhat a kreatív fantázia!

 

A nemzetközi nagyprodukcióktól kezdve a reklámfilmekig számos filmalkotás és fotó páratlan szépségű „díszletét” nyújtották már váraink és kastélyaink.

Forgatási helyszínek

 

Érdeklődés és ajánlatkérés: rendezveny@nofnkft.hu