Osztálykirándulások - Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. | NÖF

Osztálykirándulás Helyszínek

 

 

 

Kastélyaink és váraink gazdag és változatos programokkal és kiállításokkal várják az általános- és középiskolásokat osztálykirándulásokra. Csodálatos parkjaink lehetőséget biztosítanak a szabadidő hasznos és aktív eltöltésére. Iskolai csoportok számára lehetőséget biztosítunk kihelyezett történelemórák megtartására, múzeumpedagógiai foglalkozásokra a választott témában, egyedi kincskereső túrák, interaktív programok, tematikus túrák megtartására. Szeretnénk, ha szórakoztató módon történne meg a tudásátadás, közös múltunk, történelmünk megismerése.
A Nemzeti Alaptantervhez illeszkedő múzeumpedagógiai programjaink mellett élményszerű történelmi, hagyományőrző bemutatók és foglalkozások segítik a hatékony tanulást és a játékos, inspiratív ismeretátadást. Interaktív tárlatvezetéseink során a csoportok képzett szakemberek (történészek, múzeumpedagógusok, közművelődési szakemberek) kíséretében tekinthetik meg az adott helyszínt, állandó és időszaki kiállításokat.
Helyszíneink jól illeszthetők az 1 vagy 2 napos kalandokba, adott környéket bebarangoló kirándulások egy-egy programpontjaként.
További részletekről, programkínálatokról a helyszínek honlapján tájékozódhatnak.